BRAINSTER - е-маил Архива

Статии со клучен збор: е-маил

Усоврши го пишувањето на бизнис e-mailови

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Да се живее во дигиталната ера значи дека вештините за пишување на e-mails се подеднакво основни и…