BRAINSTER - електрично возило Архива

Статии со клучен збор: електрично возило

Marbel – најлесното електрично возило. “Производ на денот #4”

Производ на денот #4 „Производ на денот“ е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со интересните технолошки…