BRAINSTER - едукација Архива

Статии со клучен збор: едукација

neformalno obrazovanie

Brainster тимот во септември: Што има ново кај нас?

Размислував долго што да споделам. Верувајте, сакам да споделам сѐ, ама така ќе го расипам изненадувањето. А секој сака да биде пријатно изненаден, барем од мое…

neformalno obrazovanie

Наполнивме 2 години: Eве што научивме по пат

Наполнивме 2 години. Наместо огномети и кафани решивме да го споделиме нашето искуство за започнување на бизнис во Македонија. По 2 години од основањето Brainster брои…

Зошто на образованието му се потребни драстични реформи?!

Учењето не е задолжително... Ниту опстанокот! В. Едвардс Деминг Мал милион пати помислив како да ја започнам оваа тема која е стара колку и самото човештво...…