BRAINSTER - дневни навики Архива

Статии со клучен збор: дневни навики

Updesk

UpDesk – работна маса од иднината – Производ на денот #16

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…