BRAINSTER - Дигитални вештини Архива

Статии со клучен збор: Дигитални вештини

Brainster одблизу: Најдоброто од 2020

Некои би рекле дека 2020та беше најтешката година за светот во понови времиња. Ова време минатата година, бевме возбудени да влетаме во 20тите, носејќи многу…