BRAINSTER - дигитална маркетинг стратегија Архива

Статии со клучен збор: дигитална маркетинг стратегија

marketing, маркетинг, kurs za marketing, курс за маркетинг, marketing za startapi, маркатинг за стартапи

Дигитален Маркетинг 101: Патот на купувачот

Постојано зборуваме за тоа како модерниот потрошувач го менува маркетингот, но целта на маркетингот отсекогаш била иста - да се испрати порака до целниот…

Како до вашиот живот од соништата?

Дали кога не би постоеле пари, би го работеле тоа што во моментов Ви го окупира најголемиот дел од Вашиот живот? Дали некогаш сте посакале да живеете и заработувате…

Intalyse: Решение за проблемите со дигиталниот маркетинг – маркетинг алатка #11

„Маркетинг алатка“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој…