BRAINSTER - дани јанев Архива

Статии со клучен збор: дани јанев

logo dizajneri dani janev

Што кажува логото за твојот бренд?

 Освен што гради препознатливост и треба да изгледа убаво, логото на една компанија е многу повеќе од тоа. Преголема одговорност за еден дизајн! На новиот курс за…