BRAINSTER - гејмификација Архива

Статии со клучен збор: гејмификација

Гејмификација – маркетинг техниката која Starbucks ја користи

Сигурно имаш имаш испратено капачиња од некој пијалок за да учествуваш во наградна игра. Ова е чист пример за гејмификација. Гејмификација е  маркетинг техника во…