BRAINSTER - вработување Архива - Page 2 of 12

Статии со клучен збор: вработување

Академијата е една од најдобрите одлуки и инвестиции што сум ги направила за себе

Запознај ја Дорис Старчева Јованова – алумни студент од Академијата за Software Testing којa се одлучи да направи комплетна кариерна трансформација во полето на Software Testing.…

Академијата е одлично организирана, а инструкторите се секогаш посветени на нас

Запознај ја Марта Манеска - студент на нашата Академија за графички дизајн која се реши да направи комплетна кариерна трансформација. Нејзината љубов кон…

Предизвиците се тие што нѐ тераат да излеземе од комфорната зона

Запознај ја Стефанија Ѓурковска - посветена и мотивирана личност, а воедно и алумни студент на нашата Академија за Front-End програмирање. Како еден од најпопуларните…

Дигиталниот маркетинг е област која постојано нѐ учи на нови работи

Запознај го Владимир Младеновски - алумни студент на Академијата за дигитален маркетинг, кој покажа одлични перформанси за време на предавањата и не ја пропушти…

Со континуирана работа, сѐ може да се научи

Запознај го Вангел Ангов – алумни студент на Академијата за Front-End програмирање, а воедно и Dream Team студент, кој ја започна својата кариера како Front-End Developer во…

За успех, потребна е тимска работа!

Запознај го Славчо Јованоски, студент од Академијата за Project & Product Management којшто реши да направи комплетна кариерна трансформација и да научи повеќе за…

Добриот дизајн е привлечен, но исто така и функционален

Едно од засилувањата на дизајн тимот на Brainster e Фјола Сула – креативна и амбициозна личност, а воедно и алумни студент од Академијaта за графички дизајн. По…

Академијата е одлична можност за секој инспириран креативец кој сака да напредува

Запознај ја Сања Петрушевска - алумни студент од нашата Академија за UX/UI дизајн која се реши да ги надгради своите дизајн знаења и вештини. Нејзината посветеност и…

Водич за успех: Навики кои треба да ги практикува секој лидер

Успешни лидери се оние кои имаат способност да ги инспирираат, мотивираат и водат своите тимови да постигнат големи успеси и резултати. Тие поседуваат уникатен сет…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Март 2023

Пролетта ни носи нови искуства! 🌱 Новите почетоци и кариерните трансформации знаат да бидат застрашувачки, но возбудливи искуства. Само прифаќањето на промените…