BRAINSTER - вештини Архива

Статии со клучен збор: вештини

Зошто треба да менуваш работа на секои 3 години?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Кариера. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

Усоврши ги овие вештини кои ќе го „засилат” твоето CV

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Откако ќе тргнеш во потрага по нова работа, ќе почнеш да забележуваш дека некои од вештините…