BRAINSTER - валидирање на идеја Архива

Статии со клучен збор: валидирање на идеја

Комплетна колекција на алатки за лансирање стартап!

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Валидирајте ја вашата бизнис идеја за 10 минути – “Стартап Алатки #1”

„Стартап алатки “ е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со корисни алатки кои можат да ги користат при…