BRAINSTER - бренд Архива

Статии со клучен збор: бренд

маркетинг

Онлајн маркетинг курс – што научивме?

Онлајн маркетинг - Научи со работа на реален проект беше уште еден успешен курс кој го организиравме со неколку повторувања. Секој од учесниците имаше можност сам…

маркетинг, бренд стратегија

Развивање на Вашата бренд стратегија

Да започнеме со најзначајната работа кога станува збор за развивање на бренд стратегија: Имајте само една бренд стратегија! За жал, изгледа дека скоро сите…

Од стартап до бренд во 5 чекори – стартап алатка #23

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…