BRAINSTER - брендинг Архива

Статии со клучен збор: брендинг

брендинг

Брендинг стратегија: Зошто е важна и како да ја применуваш

Брендинг стратегија: Зошто е важна и како да ја применуваш? Свесни сме дека е многу повеќе од едно убаво лого и убава веб страна. Дали можеш да дефинираш што точно…

Развивање на вашиот бренд

Овој текст, развивање на вашиот бренд, е дел од серијалот на текстови поврзани со Дигиталниот Макретинг кои ќе се изучува на курсот за Онлајн Маркетинг - Научи низ…

Од стартап до бренд во 5 чекори – стартап алатка #23

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…