BRAINSTER - бреинстер македонија Архива

Статии со клучен збор: бреинстер македонија

Што се случуваше овој месец во тимот на Brainster

Здраво! Јас сум Александра Јанакиевска, Маркетинг Директор на Brainster. Најверојатно ме знаете од моите предавања на Академијата за маркетинг, или од моите текстови на…