BRAINSTER - блогер Архива

Статии со клучен збор: блогер

Iva Dujak

Ива Дујак од Skopje Casual: Курс за Блогирање во Brainster

Ива Дујак од Skopje Casual и од Brand Union ја одбравме како најдобриот инструктор за Курсот за Блогирање во Brainster. Покрај тоа што е блогерка веќе неколку години, работи како…