BRAINSTER - бизнис идеја Архива

Статии со клучен збор: бизнис идеја

Како успешно да стартуваш свој бизнис

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Денес, повеќе од било кога, шансите се големи дека ќе се одлучиш да основаш свој стартап. И тоа нема…

Никој нема да ја украде вашата идеја за бизнис

Во последно време многу често можете да слушнете од луѓе дека имаaт идеи за бизнис кои ќе го променат светот но дека не сакаат да ги споделат за да не им бидат…