BRAINSTER - бизнинс Архива

Статии со клучен збор: бизнинс

Кога немаш ништо друго, инвестирај се себеси!

Ова е приказна за тоа како научив што е инвестирање на млади години - кога немав ништо друго. Мојата перцепција за успех беше да создадам нешто за себе, од нула.…