BRAINSTER - анализа Архива

Статии со клучен збор: анализа

Креирајте ја совршената презентација!

Изработката на профи презентација во која содржината одлично ќе се вклопи со одбраниот дизајн бара време и креативни вештини. За да не трошите време и нерви, ви го…

Дознајте каква интеракција имаат посетителите со вашата страна – “Маркетинг алатка #8”

„Маркетиг алатка“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…