BRAINSTER - академја за маркетинг Архива

Статии со клучен збор: академја за маркетинг

Супер е да работиш маркетинг со луѓе кои уживаат работејќи го

„Најмногу ми се допадна што сите во групата бевме со различна позадина во однос на искуството со маркетингот, возраста и колку сите беа спремни да помогнат во било…

4 причини да почнеш да учиш дигитален маркетинг денес

Изминативе години програмирањето стана број еден професија за сите оние кои размислуваа и се впуштија во промена на професија. Одлични услови за работа, релативно…

Успешна приказна – Николина од Brainster

„Вака изгледа училиштето во кое сакам да работам“ беше првото нешто што Николина ни го кажа кога дојде во Brainster. Тоа и се случи. Имаме нов член во тимот! Ако ги…

Марија Димитрова – иден дигитален маркетер во Newborn Clinic

Одамна знаеме дека традиционалниот маркетинг веќе не функционира, па време е за дигитализација. Тоа го препозна Марија Димитрова од Академијата за дигитален…