BRAINSTER - академија за project & product менаџмент Архива

Статии со клучен збор: академија за project & product менаџмент

Останете фокусирани на својата цел

Олга Пујаз Петрушевска е нашиот инструктор на Академијата за Project & Product Management. Таа е дипломиран машински инженер со 10 години работно искуство во областа на…

Симона Трипуноска Поповска – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management

Запознај ја Симона Трипуноска Поповска – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management за месец април 2023.   Име и презиме: Симона Трипуноска Поповска По…

За успех, потребна е тимска работа!

Запознај го Славчо Јованоски, студент од Академијата за Project & Product Management којшто реши да направи комплетна кариерна трансформација и да научи повеќе за…

Победничко решение од Академијата за Project & Product менаџмент за фестивалот When in Krusevo

Последниот предизвик со којшто се соочија студентите на Академијата за Project & Product Management беше работата на реален проект за реален клиент. Нивната задача беше…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Јануари 2023

Happy February! ☃️ Новата година донесе нов ентузијазам за следните 365 дена. Уште во првиот месец од годината, повеќето од нас донесоа новогодишни одлуки со кои сакаме да…