BRAINSTER - Академија за Data Science Архива

Статии со клучен збор: Академија за Data Science

Најдобриот кошаркар на сите времиња? Oдговорот лежи во податоците

Business Intelligence е еден од најатрактивните модули на Академијата за Data Science порaди фактот што наоѓа примена во сите домени на работење. Како доказ за тоа колку се големи BI…

Brainster одблизу: Најдоброто од 2020

Некои би рекле дека 2020та беше најтешката година за светот во понови времиња. Ова време минатата година, бевме возбудени да влетаме во 20тите, носејќи многу…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?