BRAINSTER - академија за програмери Архива

Статии со клучен збор: академија за програмери

Balkans Tech Infographic

Уште една генерација на учесници на Академијата за програмирање полека ги привршува нивните финални проекти. Се работи за реални проекти кои треба да бидат…

Проекти изработени од нашите студенти

Програмите на Академиите во Brainster се ефикасни токму поради работата на реални проекти. Вештините кои студентите ги стекнуваат им овозможат да се вработат во некои…

programiranje skopje

Коста Печевски – од почетник без искуство до Full Stack Developer

Рековме дека ќе ги трансформираме кариерите на сите учесници кои ги посетуваат нашите академии. Коста Печевски е следниот во низата успешни приказни. Дојде на…

Програмер на неделата: Тилија Поповска

Oд хемиски инженер до програмер за време од 20 недели преку интензивна програма која сè уште е во тек. Ја прашавме Тилија што е пресудно за нејзиниот моментален…

rabota za programeri

Драгана Спасовска – Програмер на неделата

Да се биде програмер не е лесно, особено кога имаш 20 недели да научиш многу. Драгана Спасовска беше најпродуктивна на предавањата од Академијата за Full Stack Development и ќе…