BRAINSTER - академија за програмери скопје Архива

Статии со клучен збор: академија за програмери скопје

Ангела Угриновска – Новиот програмер во тимот на Brainster!

Како се станува од почетник до програмер за 6 месеци, ако доволно се посветиш и веруваш во твојата желба за кариерна трансформација? Запознај ја Ангела, нашата нова…