BRAINSTER - академија за маркетинг Архива - Page 2 of 3

Статии со клучен збор: академија за маркетинг

Growth marketing работилница во соработка со маркетинг агенција Vrootok

Некои од најголемите бизниси во светот започнале од side projects идеи. Поради важноста на генерирањето идеи и начини како да се зголеми растот на бизнисот, на…

akademija za onlajn marketing

Евгенија Поповска од Академијата за дигитален маркетинг

После модулот за продажба решивме да поразговараме со Евгенија Поповска, учесник на Академијата за дигитален маркетинг. Евгенија веќе подолго време работи во…

Срна Гугуловска од Сава осигурување – Како да поставиш маркетинг кампања?

Во дигиталниот маркетинг, мерењето на успешноста на кампањите може да ти помогне да разбереш кои стратегии функционираат најдобро, како да ги оптимизираш…

Интервју со Ира Бабиќ – сопственик и директор на Brand Union

Компаниите треба да ја раскажат својата бренд приказна за да креираат долгорочни и значајни релации со своите потрошувачи. Ира Бабиќ е инструкторка на Академијата…

Интегриран комуникациски план и дигитални PR тактики

Љупка ја запознавме на Академијата за Маркетинг, како инструктор за Дигитален PR. За прв пат во Brainster, држи и курс на оваа тема, или со други зборови како својот бизнис…

маркетинг плата

Марија Јанеска – Mаркетер и Social Media Manager во Brainster

Ако ни ги гледаш објавите на сите канали и позади нив замислуваш некаков Brainster, време е да му ставиш име и презиме. Марија Јанеска е нашиот нов Social Media Manager, Growth Hacker и…

akademija za digitalen marketing

Наташа Петкова – Инструктор на Академијата за маркетинг

Да привлечеш внимание во целата таа бучава наречена дигитален свет, не е лесно. Запознајте ја Наташа, новиот предавач на Академијата за маркетинг.…

marketing vrabotuvanje

На половина пат до нова кариера: Ивана Которчевиќ

Упорноста и е најдобар пријател. Ивана Которчевиќ е моментален учесник на Академијата за Маркетинг, а знаењата што ги добива веднаш ги применува со брзина на…

marketing profesija

Младен Димовски – Прифатете го предизвикот

Предизвик е да си по професија стоматолог, но неуморен во потрага по нови вештини и следење на трендовите во овој дигитален свет. Младен Димовски е дел од…

Маркетинг трендови кои ќе доминираат во 2018та

Ова е гостински текст напишан од Наде Темелковска која е дел од Академијата за маркетинг. 2018та е годината во која ќе биде нагласена важноста на технологијата,…