BRAINSTER - академија за маркетинг скопје Архива

Статии со клучен збор: академија за маркетинг скопје

kurs za marketing koncepti

Д-р Љупка Наумовска – Инструктор на Академијата за дигитален маркетинг

Студентите од Brainster, ги обожаваат нејзините предавања, а неодамна сите имаа можност да ја запознаат на бесплатно онлајн предавање. За сите кои се уште не ја знаат,…

rabota kako marketing menadzher

Дарјан Раденковиќ – Инструктор за Google рекламирање на Академијата за маркетинг

Маркетинг индустријата е многу повеќе од  само креативна содржина. За да се постигнат мерливи резултати, идните маркетери треба да стекнат и аналитички вештини.…

Успешна приказна – Јована Јовановска се вработи во Dox Team

Приказната на Јована започна од work from home. Сега е дел од тимот на софтверската компанија Dox Team и веќе успешно ги спроведува вештините стекнати на Академијата за…

Срна Гугуловска од Сава осигурување – Како да поставиш маркетинг кампања?

Во дигиталниот маркетинг, мерењето на успешноста на кампањите може да ти помогне да разбереш кои стратегии функционираат најдобро, како да ги оптимизираш…

digitalen marketing akademija

Драган Шаренковски – маркетинг значи добра аналитика

Драган е full time родител, top rated freelancer на UpWork, а на Академијата за маркетинг, мастер за аналитика. Досега одлично ги завршува сите предизвици, а Google Analytics е алатка која…

Интегриран комуникациски план и дигитални PR тактики

Љупка ја запознавме на Академијата за Маркетинг, како инструктор за Дигитален PR. За прв пат во Brainster, држи и курс на оваа тема, или со други зборови како својот бизнис…

маркетинг плата

Марија Јанеска – Mаркетер и Social Media Manager во Brainster

Ако ни ги гледаш објавите на сите канали и позади нив замислуваш некаков Brainster, време е да му ставиш име и презиме. Марија Јанеска е нашиот нов Social Media Manager, Growth Hacker и…

akademija za digitalen marketing

Наташа Петкова – Инструктор на Академијата за маркетинг

Да привлечеш внимание во целата таа бучава наречена дигитален свет, не е лесно. Запознајте ја Наташа, новиот предавач на Академијата за маркетинг.…

marketing vrabotuvanje

На половина пат до нова кариера: Ивана Которчевиќ

Упорноста и е најдобар пријател. Ивана Которчевиќ е моментален учесник на Академијата за Маркетинг, а знаењата што ги добива веднаш ги применува со брзина на…

marketing profesija

Младен Димовски – Прифатете го предизвикот

Предизвик е да си по професија стоматолог, но неуморен во потрага по нови вештини и следење на трендовите во овој дигитален свет. Младен Димовски е дел од…