BRAINSTER - академија за дигитален маркетин Архива

Статии со клучен збор: академија за дигитален маркетин

akademija digitalen marketing

Фросина Полазаревска од Академијата за дигитален маркетинг

Фросина Полазаревска вешто се справува со студиите по архитектура, предавањата на Академијата за маркетинг, а од неодамна и со пракса во Колев комуникации. Покрај…