Ана Јованова е нашиот нов инструктор на Академијата за Project & Product Management. Таа е дипломиран електроинженер, а воедно сертифицирана за PMP и Scrum Master.

Има богато и разновидно 23 годишно работно искуство во областа на IT индустријата. Работи како Product Manager во компанијата Singular како дел од iGaming бизнис доменот.

 

Запознајте ја Ана – инструктор на нашата Академија за Project & Product Management

 

Име и презиме: Ана Јованова

Академија: Академија за Project & Product Management

Модул: Вовед во Product Management

Професија: Product Manager

Искуство: 23 години

Зошто баш Project & Product Management: Затоа што го дишам и активно практицирам секој ден од изминатите години работно искуство.

Хоби: Пијано, јога и фитнес.

Омилена книга: Другата страна на моќта – Клод Стајнер

Омилен цитат: “Success is a journey, not a destination.”

 

Регистрирај се за бесплатното онлајн предавање со Ана на тема „Кариерниот пат на еден Product Manager“.

Уписите за следната група на Академијата за Project & Product Management се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!