BRAINSTER

Најнови постови

Четири години од почетокот на првата група на Академијата за дигитален маркетинг – Јана

Овој месец, славиме четири години од почетоците на првата група на Академијата за дигитален маркетинг на Brainster!  Години кои поминаа многу брзо, исполнети со успеси,…

Ново достигнување на студентите од Академијата за графички дизајн

Графичкиот дизајн е област каде што професионалците создаваат визуелна содржина која им користи да комуницираат пораки. Дизајнерите се служат со: бои, форми,…

Интернационален UX/UI дизајн Хакатон

Запознаени сме дека Хакатоните се инкубатор за идеи на нови производи. Како дел од нашата програма на Академијата за UX/UI дизајн, студентите постојано работат на…

Нема ништо подобро од тоа да го работиш она што го сакаш

Мартин Мартиновски е алумни од нашиот Буткамп за дигитален маркетинг којшто реши да направи кариерна трансформација, да се стекне со потребните дигитални вештини…

Најдобрите портфолија на Академијата за UX/UI дизајн – Дамјан

Студентите од првата група на Академијата за UX/UI дизајн стигнаа на крајот од нивното патување. Со цел да ја комплетираат програмата на оваа Академија, тие имаа…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Април 2021

Проекти, проекти, проекти. Вработувања, вработувања, вработувања.   Во изминатите 6 години главната преокупација на тимот беше да ја најдеме формулата за успех во…

Реалните проекти ме мотивираа да вложам повеќе во себе и своето знаење

Деспина Спировска е алумни од нашата Академија за Дигитален маркетинг. Таа беше еден од најдобрите студенти што покажа ентузијазам, иницијатива и најде начин да…

Победничкиот пар од вториот Хакатон на Академијата за Software Testing

Со цел да го доближиме искуството на студентите до реалното искуство во работна средина, го организиравме и вториот Хакатон на Академијата за Software Testing.  Овој…

Најдобрите портфолија на Академијата за UX/UI дизајн – Петар

Студентите од првата група на Академијата за UX/UI дизајн стигнаа на крајот од нивното патување. Со цел да ја комплетираат програмата на оваа Академија, тие имаа…

Our Mind – проект кој го работеа и лансираа нашите студенти

  На Академијата за дигитален маркетинг и Академијата за графички дизајн, студентите постојано работат на реални проекти за реални клиенти кои стануваат дел од…