BRAINSTER

Најнови постови

Разговор за едукација со инструкторите – Марјан Димиќ

Марјан Димиќ- Мачка инструктор на Академијата за UX/UI дизајн. Го обожава своето семејство, ужива во добра храна, сака да црта графити и сака да црта. Те оставаме да…

Разговор за едукација со инструкторите – Анастасија Давиткова

Анастасија Давиткова инструктор на Академијата за програмирање, дел од Brainster заедницата, сака да експериментира со храна и готвење. Но, секогаш цели кон…

Разговор за дизајн со инструкторот Венчо Милошевски

Венчо Милошевски инструктор на Академијата за графички дизајн, дел од Brainster заедницата кому вежбањето му е one thing за кое не прави компромис. Како дизајнер секогаш…

Разговор за дизајн со инструкторката Клелија Живковиќ

Клелија Живковиќ инструктор на Академијата за графички дизајн, дел од Brainster заедницата и дел од тимот кој работи на едно ново студио/лабараторија каде се тестираат…

Профил на инструктор – Александар Нофитоски

Име и презиме: Александар Нофитоски По професија: Дизајнер Датум на раѓање во Brainster: 04.2019. Број на Часови предавани: 64 Предмет: Лого и брендинг дизајн Академија на…

Профил на инструктор – Билјана Димовска

Headline: SEO е учење цел живот, затоа е најинтересно :) Име и презимe: Билјана Димовска По професија: SEO Professional Датум на раѓање во Brainster: 10.2017. Број на Часови предавани:  230…

Разговор за едукација со инструкторите – Иван Дургутовски

Иван Татарчев Дургутовски инструктор на Академијата за графички дизајн, дел од Brainster заедницата и е експерт за „вадење на работите од контекст.” Сака да патува и…

Профил на инструктор – Ива Дујак

Име и презиме- Ива Дујак Tagline – Create stories that start movements.  По професија- COO во Brand Union. Датум на раѓање во браинстер- 05.2016.  Број на Часови предавани- 72 Предмет Content Marketing Strategy…

(U)X Files – Елена Фиданска

Студент: Елена Фиданска Роденa на… 14 јуни 1985 (заедно со Цеца и Трамп) Статус... „Your identity is your most valuable possession. Protect it.“ - Elastigirl од The Incredibles. По професија… фотограф. Живеам…

Разговор за едукација со инструкторите – Ивица Пешовски

Ивица Пешовски инструктор на Академијата за програмирање, СТО во Brainster тимот, craft maker (читај прави сопствено пиво) планинари, свири на гитара… и вака може да…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?