Регистрирај се и преку имејл добиј ги сите 30 бесплатни лекции за градење на успешна кариера. Од „како да дојдеш до првото вработување“ до „како да напредуваш во твојата кариера“, добивај по една лекција секој ден во наредните 30 дена.

.

Како до успешна кариера 

 

Регистрирај се и преку имејл добиј ги сите 30 бесплатни лекции за градење на успешна кариера.

Од „како да дојдеш до првото вработување“ до „како да напредуваш во твојата кариера“, добивај по една лекција секој  ден во наредните 30 дена.

.

Добивај совети на е-пошта

Ќе научиш:

 

Како да ја добиеш првата работа

Како успешно да го поминеш првото интервју за работа

Како да напредуваш во кариерата

Кариерни вештини кои треба да ги поседуваш, и

Како да бидеш најдобрата верзија од себе