Запознај го Димитар Бајалџиев – студент на Академијата за дигитален маркетинг, кој сака постојано да учи нови работи и да изгради кариера во дигиталниот маркетинг.

 

Име и презиме: Димитар Бајалџиев

Академија: Академија за дигитален маркетинг

По професија сум: Дипломиран правник

Од првиот час на Академијата паметам: Дека треба да сме конзистентни во нашето учење.

Се решив да го искористам времето продуктивно и да научам: Сè во врска со дигиталниот маркетинг.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Тоа го работам.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Copywriting

После предавањата секогаш: Јадам

Пред да се запишам, најмногу ме плашеше: Самодовербата и личниот труд.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Професионален раст и развој.

Оваа област за мене значи: Градење на кариера.

Во слободно време: Правам сè.

Омилен цитат: „Напорна работа победува талент, кога талентот не работи.“

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек!

На Академијата за дигитален маркетинг учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти, под менторство на докажани и искусни инструктори.

Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!