Запознај го Христијан Јаневски  – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн за месец март 2023.

 

Име и презиме: Христијан Јаневски

По професија: Правник

Академија: Академија за графички дизајн

Зошто баш оваа област: Пасија кон сè што е креативност.

Што те мотивира постојано да учиш: Желбата за континуирано напредување и усовршување.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Апсолутно сè.  

Омилен модул и зошто: Најверојатно Illustrator бидејќи од обична бела површина се креира еден сосема нов свет.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Јас би рекол сите! Секој во свој стил, целосно и со голема енергија го пренесува своето искуство.

За 5 години сакам да бидам: Графички дизајнер со веќе целосно изграден сопствен препознатлив стил.

Хоби: Цртање

Омилена книга: The Happiness Hypothesis

Омилен цитат:Inside, we are ageless…and when we talk to ourselves, it’s the same age of the person we were talking to when we were little. It’s the body that is changing around that ageless center.“

 

Уписите за следната група на Академијата за Графички дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!