BRAINSTER - UX Архива - Page 2 of 5

Статии од категоријата: UX

Академијата за UX/UI дизајн во целост ги исполни сите мои очекувања!

Покрај тоа што е дипломиран музичар, Никола Матоски е студент од Академијата за UX/UI дизајн кој што реши да направи кариерна промена во една од најбараните и…

UX/UI или Графички Дизајн. Кој е вистинскиот избор за тебе?

  Сосема е нормално да се чувствувате малку збунети во врска со терминологијата и описите на работните позиции кои што кружат во светот на дизајнот.  Што всушност е…

Нов проект во портфолиото на студентите од Академијата за UX/UI дизајн

  На Академијата за UX/UI дизајн работата на реални проекти е задолжителен дел од програмата и процес кој што треба да го помине секој од студентите.  Преку работа на…

Вториот хакатон на Академијата за UX/UI дизајн

Работата на реални проекти за реални клиенти е задолжителен дел од програмата на Академијата за UX/UI дизајн во Brainster. Преку ваков начин на работа, студентите имаат…

Барбара К. Видиновски – нов инструктор на Академијата за UX/UI дизајн

Барбара Кошаркоска Видиновски е новото засилување на тимот на инструктори на Brainster заедницата која што ни  предава за стратегија и анализа на Академијата за UX/UI…

UX/UI DESIGN ACADEMY HIGHLIGHTS 2020

Во почетокот на новата година, сакаме да ви ги споделиме најважните 7 моменти кои што се случија на нашата Академија за UX/UI дизајн во 2020: Лансирана е првата…

Победничкиот тим од првиот Хакатон на Академијата за UX/UI дизајн

Во претходниот блог ви раскажавме дека Студентите на Академијата за UX/UI дизајн успешно го завршија својот прв Хакатон. Тие напорно работеа 48 часа на реален проект и…

Димитар Тутковски е новото засилување на Академијата за UX/UI дизајн

  Поразговаравме со Димитар Тутковски, новиот инструктор по анализа на Академијата за UX/UI дизајн. Тој е Senior дизајнер со повеќе од 6 години искуство во областа на…

Мартин Теновски, нов инструктор на Академијата за UX/UI дизајн

Разговараме со Мартин, новото засилување во тимот на инструктори на нашата Академија за UX/UI. Тој е сопственик e на Atlas Solutions Inc, a покрај тоа е и Creative Director & Webflow Expert…

Студентите на Академијата за UX/UI дизајн успешно го завршија својот прв Хакатон

Минатиот викенд нашите студенти од 1-та група на Академијата за UX/UI дизајн работеа 48 часа на реален проект, а со тоа успешно го завршија својот прв Хакатон. Тие се…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?