BRAINSTER - Project Management Архива

Статии од категоријата: Project Management

Првиот партнер за вработување на Академијата за Project & Product Management

Тимот на Co-innovation & Hiring верува во долгорочни и квалитетни партнерства кои се од взаемен бенефит како за студентите кои ја започнуваат својата нова кариера, така и…

Започни кариера како проектен или продукт менаџер

Денес, продукт менаџментот е интердисциплинарна улога која комбинира стратегија, дизајн, лидерство и маркетинг активности со цел да се лансира успешно еден…

Запознајте ги инструкторите – Олгица Стрезоска

Олгица Стрезоска е нашиот нов инструктор на Академијата за Project & Product Management.Таа и до сега беше еден од нашите предавачи на курсевите, редовно споделувајќи го…

Запознајте ги инструкторите – Анастасија Насковска

Анастасија Насковска е нашиот нов инструктор на Академијата за Project & Product Management, воедно и дипломиран инженер по електротехника и информациски технологии на…

Сите успешни бизниси зависат од квалитетот на нивните продукти и проекти

Project & Product менаџментот е една од најкомплексните и најинтересните области за работа. Бидете секогаш подготвени за вистинска авантура од која никогаш нема да ви…

Dino PopUp

Запознај го Дино – инструктор за Facebook рекламирање во Brainster

Веќе секој мал или голем бизнис е присутен на Facebook. A oна што е заедничко за бизнисите и социјалните мрежи е дека и двете страни сакаат да ги достават релевантните…

Vasko Tableau

Разговор со Васко, новиот инструктор за Tableau-Business Intelligence

Ако зборуваме за аналитика на податоци, веројатно неизбежно е да се запознаете со Tableau. Tableau е апликација за визуелизација на податоци со која можете да анализирате…

8 совети како да се справиш со долгорочни проекти

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Project Management. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth…

За кои прашања да се подготвиш на твоето следно интервју за Project Manager

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Project Management. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth…

timeline template

5 одлични темплејти за project timeline

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Project Management. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…