BRAINSTER - HR Архива - Page 2 of 9

Статии од категоријата: HR

Меките вештини во ерата на вештачката интелигенција

Татјана Поп Јанева е менаџер на секторот за човечки ресурси во Brainster, а воедно и HR професионалец со долгогодишно искуство како консултант во оваа област. За себе ни…

Dream Team – студенти на месец јануари

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Катерина Шаркоска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси

Запознај ја Катерина Шаркоска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси за месец јануари 2023.   Име и презиме: Катерина Шаркоска По професија:…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Јануари 2023

Happy February! ☃️ Новата година донесе нов ентузијазам за следните 365 дена. Уште во првиот месец од годината, повеќето од нас донесоа новогодишни одлуки со кои сакаме да…

6 трендови во менаџментот на човечки ресурси кои не треба да ги игнорираме во 2023 година

2022 година беше вистински предизвик за менаџерите на човечки ресурси. Предизвикот ќе продолжи и во 2023 година, затоа што точно никој не може да каже што ќе ни донесе…

Дознај каде се вработија овие 40 Brainster студенти

Запознај ги студентите кои покажаа посебен успех и одлични перформанси на Академиите во Brainster! Нивната максимална посветеност, амбиција и желба постојано да учат…

48-часовен предизвик на Академијата за Човечки Ресурси

Последниот предизвик со којшто се соочија студентите на Академијата за Човечки Ресурси беше работата на реален проект за реален клиент. Со цел да го подобриме…

HUMAN RESOURCES ACADEMY – HIGHLIGHTS 2022

Во почетокот на новата година, сакаме да ги споделиме најважните 9 моменти што се случија на нашата Академија за човечки ресурси во 2022 година:   Запишани повеќе од 50…

Dream Team – студенти на месец декември

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Драгана Љуботенска – Dream Team студент на Академијата за човечки ресурси

Запознај ја Драгана Љуботенска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси за месец декември 2022.   Име и презиме: Драгана Љуботенска По професија:…