BRAINSTER - Full Stack HR Архива

Статии од категоријата: Full Stack HR

3 причини зошто продуктивно да го искористиш летото

Доаѓањето на летото сите нѐ асоцира на сонце, плажа, одмор, безгрижни денови, дружби со пријателите и пауза од учење. Но, дали летниот одмор треба да биде синоним за…

Ирина Стаменковска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси

Запознајте ја Ирина Стаменковска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси за месец април 2022.   Име и презиме: Ирина Стаменковска По професија:…

Frontwise Group организираше Хакатон на Академијата за човечки ресурси

Изминатиот викенд на Академијата за човечки ресурси се одржа првиот Хакатон организиран од страна на нашиот co-innovation партнер, компанијата Frontwise Group. Frontwise Group е…

Студентите од Академијата за Човечки Ресурси учествуваа на Recruit-a-thon

Изминатиот викенд, на Академијата за човечки ресурси се одржа првиот Хакатон организиран од страна на нашиот co-innovation партнер, компанијата Frontwise Group. Frontwise Group е…

DREAM TEAM – студенти на месец март

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Бојана Ковачевска – Dream Team студент на Академијата за Човечки Ресурси

Запознајте ја Бојана Ковачевска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси за месец март 2022.   Име и презиме: Бојана Ковачевска По професија: Правник…

Студентите зборуваат за искуството – Тамара Божиновска

Во оваа блог објава, си поразговаравме со Тамара Божиновска – студент на нашата Академија за човечки ресурси за нејзиното искуство и како таа си поминува на…

Студентите зборуваат за искуството – Јована Сиљановска

Во оваа блог објава, си поразговаравме со Јована Сиљановска – студент на нашата Академија за човечки ресурси за нејзиното искуство и како таа си поминува на…

Студентите зборуваат за искуството – Маријана Коцевска

Во оваа блог објава, си поразговаравме со Маријана Коцевска – студент на нашата Академија за човечки ресурси за нејзиното искуство и како таа си поминува на…

Студентите зборуваат за искуството – Илинка Стојкова

Во оваа блог објава, си поразговаравме со Илинка Стојкова - студент на нашата Академија за човечки ресурси за нејзиното искуство и како таа си поминува на…