BRAINSTER - Успешни приказни UX/UI дизајн Архива

Статии од категоријата: Успешни приказни UX/UI дизајн

Дознај каде се вработија овие 40 Brainster студенти

Запознај ги студентите кои покажаа посебен успех и одлични перформанси на Академиите во Brainster! Нивната максимална посветеност, амбиција и желба постојано да учат…

Не се откажувајте од вашиот сон и желбата за знаење

Запознај ја Тијана Цресензи - студент на Академијата за UX/UI дизајн, а воедно и Dream Team студент за месец ноември 2022 година. Нејзината желба да научи нешто ново, како и…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Ноември 2022

Hello December! 🎅🎄 Како што се приближува крајот на 2022 година, многумина од нас размислуваат за свеж старт и нов почеток во новата година. Без разлика дали станува збор…

Иако сѐ уште сум студент на Академијата, се чувствував подготвена да започнам со работа

Запознај ја Ева Ристова - студент на Академијата за UX/UI дизајн, а воедно и Dream Team студент за месец септември 2022. Нејзината голема посветност и максимално вложениот…

На Академијата научив како да размислувам како UX/UI дизајнер

Запознајте ја Мишела Атанасовска - алумни студент на Академијата за UX/UI дизајн која реши да ги надгради своите дизајнерски вештини во областа на UX/UI дизајнот.…

UX/UI дизајнот се базира на решавање на проблемите на корисникот

Запознајте ја Анита Прошева - алумни студент на Академијата за UX/UI дизајн, а воедно и една од студентите која покажа голема амбиција и одлични перформанси кои…

Целта на секој UX/UI дизајнер е продуктот да ги исполни очекувањата на корисниците

Запознајте ја Анастасија Јовческа - алумни студент од Академијата за UX/UI Дизајн која покажа извонредни резултати и не ја пропушти можноста да учествува на…

Суштината на UX/UI дизајнот е креативно решавање на проблемите на корисникот

Запознајте го Јован Јованоски - алумни студент на Академијата за UX/UI дизајн кој се реши да направи комплетна кариерна трансформација. Веднаш по неговото…

За успех е потребно постојано учење и надградување на вештините

Запознајте ја Симона Ѓошева - алумни студент на Академијата за UX/UI дизајн која реши да ги надгради своите вештини во полето на UX/UI дизајн и започна да работи во…

Реалните проекти ме научија поефикасно да управувам со предизвиците

Запознајте ја Мери Ушиткова - една од студентите кои покажаа најдобри перформанси и не ја пропуштија можноста да работат на реалните проекти на нашата Академија за…