BRAINSTER - Успешни приказни Software Testing Архива - Page 2 of 5

Статии од категоријата: Успешни приказни Software Testing

Програмата опфаќа реални проблеми со кои би се сретнал секој вработен на своето работно место

Запознајте ја Саша Панов - алумни студент на Академијата за Software Testing, која се вработи во компанијата RLDatix - Allocate software, како Release Coordinator.   Си поразговаравме со Саша за…

Реалните проекти се одличен пример за сѐ што можеме да постигнеме

Запознајте го Кирил Михајловски, студент на нашата Академија за Software Testing, а воедно и дел од Dream Team-от за месец август. Тој покажува одлични перформанси за време на…

Академијата ми даде супер основа за да ја започнам мојата кариера

Запознајте ја Ана Арсовска - алумни студент на Академијата за Software Testing која започна да ја гради својата кариера како Manual Software Tester во компанијата Sorsix веднаш по…

Работата на реални проекти е најдобриот дел од целата Академија

Запознајте го Борче Гајдов - алумни студент од Академијата за Software Testing кој беше дел од победничкиот тим на Хакатонот кој се работеше за проектот Brainsterpreneurs. Тој…

Еден од најважните процеси во создавањето на софтверски производ е софтверското тестирање

Запознајте го Драган Петровски - алумни студент на Академијата за Software Testing кој започна да ја гради својата кариера во ИТ светот како QA Software Tester Intern во компанијата IT…

За успешно совладување на предизвиците потребна е максимална посветеност

Запознајте го Дарко Илиев - алумни студент од Академијата за Software Testing кој реши да излезе од својата комфорна зона и да направи кариерна трансформација. Неговата…

Верувајте во себе и направете ја посакуваната кариерна трансформација

Запознајте ја Славица Николиќ - алумни студент од Академијата за Software Testing која одлучи да излезе од комфорната зона и да направи комплетна кариерна трансформација.…

Дарко од Академијата за Software Testing е новото засилување во TestDevLab

Запознајте го Дарко Николоски – алумни студент на Академијата за Software Testing кој го направи вистинскиот чекор и ја лансираше својата кариера како софтвер тестер…

Со голема дисциплина и посветеност до успех

Запознајте го Дејан Пејков - алумни студент на Академијата за Software Testing кој започна да ја гради својата кариера уште пред комплетирање на програмата. Неговото ново…

Филип од Академијата за Software Testing е новиот Quality Assurance Tester во германската компанија SZU GmbH

Запознајте го Филип Филиповски - алумни студент на Академијата за Software Testing, кој пред самиот крај на предавањата започна да ја гради својата кариера како Quality Assurance…