BRAINSTER - Успешни приказни Software Testing Архива

Статии од категоријата: Успешни приказни Software Testing

Brainster билтен: Новости од заедницата / Ноември 2022

Hello December! 🎅🎄 Како што се приближува крајот на 2022 година, многумина од нас размислуваат за свеж старт и нов почеток во новата година. Без разлика дали станува збор…

Со одлуката за кариерна промена се отвараат нови можности

Емилија Момировска е алумни студент на Академијата за Software Testing, а воедно и Dream Team студент од месец март. Нејзината максимална посветеност и дисциплина резултираа…

Со континуирана работа и посветеност, успехот е неизбежен

Запознај го Бојан Гажоски - алумни студент од Академијата за Software Testing, кој се одлучи да направи комплетна кариерна трансформација. Тој ја започна својата кариера…

Хакатоните нѐ подготвуваат за тоа што се очекува од нас како идни софтвер тестери

Запознај го Ѓорѓи Ќајев - алумни студент од Академијата за Software Testing, а воедно и дел од победничкиот тим на Хакатонот за проектот BRAINSTERPRENEURS. Неговата максимална…

Академијата за Software Testing е одлична основа за почеток на нова кариера

Запознај ја Моника К. Јакимовски - студент на нашата Академија за Software Testing која се реши да направи комплетна кариерна трансформација. Неколку месеци од стартот на…

Работењето како freelance software tester нуди голема флексибилност

Запознај го Ристо Христов – алумни студент на Академијата за Software Testing, кој ја започна својата кариера во компанијата uTest, како Freelance Software Tester. Тој ни сподели дека…

Програмата опфаќа реални проблеми со кои би се сретнал секој вработен на своето работно место

Запознајте ја Саша Панов - алумни студент на Академијата за Software Testing, која се вработи во компанијата RLDatix - Allocate software, како Release Coordinator.   Си поразговаравме со Саша за…

Реалните проекти се одличен пример за сѐ што можеме да постигнеме

Запознајте го Кирил Михајловски, студент на нашата Академија за Software Testing, а воедно и дел од Dream Team-от за месец август. Тој покажува одлични перформанси за време на…

Академијата ми даде супер основа за да ја започнам мојата кариера

Запознајте ја Ана Арсовска - алумни студент на Академијата за Software Testing која започна да ја гради својата кариера како Manual Software Tester во компанијата Sorsix веднаш по…

Работата на реални проекти е најдобриот дел од целата Академија

Запознајте го Борче Гајдов - алумни студент од Академијата за Software Testing кој беше дел од победничкиот тим на Хакатонот кој се работеше за проектот Brainsterpreneurs. Тој…