BRAINSTER - Успешни приказни програмирање Архива

Статии од категоријата: Успешни приказни програмирање

Успешни бизнис приказни од Brainster алумни-заедницата

Некои од поранешните студенти од академиите на Brainster, кој годинава го слави својот 7-ми роденден, се охрабрија и отворија сопствени компании или вештините со кои се…

7 години Brainster! 7 успешни приказни од Brainster заедницата!

Brainster годинава го слави својот 7-ми роденден. Студентите се причината поради која постоиме, затоа и сето наше внимание е насочено кон нив. Опсесивно се грижиме за нив…

Академијата за Full-Stack програмирање ги надмина моите очекувања

Запознајте го Даниел Веселинов, студент на нашата Академија за Full-Stack програмирање, а воедно и дел од Dream Team-от за месец март. Неговата дисциплина и истрајност, како и…

Академијата имаше сè што е потребно за да ја започнам својата кариера

Запознајте го Роберт Соколов - алумни студент на Академијата за Full-Stack програмирање кој веднаш по завршувањето на програмата, се вработи во компанијата Scandiweb како Web…

Full-Stack програмирањето нуди многу кариерни можности

Запознајте го Никола Домазетовиќ - алумни студент на Академијата за Full-Stack програмирање, а воедно и личност која сака предизвици и ужива во пронаоѓањето на…

Дознај каде сe вработија овие 20 Brainster студенти

Запознај ги студентите кои покажаа посебен успех и одлични перформанси на Академиите во Brainster! Нивната максимална посветеност, амбиција и желба постојано да учат…

Академијата за Front-End програмирање ми овозможи добар почеток на мојата кариера

Запознајте го Ѓорѓе Ќиров - алумни студент на Академијата за Front-End програмирање, кој отсекогаш имал голема желба да кодира и дизајнира веб страници. За само 4 месеци…

Front-End програмирањето нуди можност идејата да биде преточена во функционално решение

Запознајте го Александар Саров - алумни студент од Академијата за Front-End програмирање, а воедно и Dream Team студент кој покажа одлични перформанси за време на…

Full-Stack програмирање – многу предизвици и секојдневно решавање на проблеми

Запознајте го Денис Ристовски - алумни студент од Академијата за Full-Stack програмирање кој со својата упорност и посветеност направи комплетна кариерна…

Програмирањето е вид на уметност

Запознајте го Димитар Ковачки - алумни студенти од Академијата за Front-End програмирање, кој има огромна страст кон програмирањето. По завршувањето на Академијата за…