BRAINSTER - Успешни приказни Project&Product Management Архива

Статии од категоријата: Успешни приказни Project&Product Management

Дознај каде се вработија овие 40 Brainster студенти

Запознај ги студентите кои покажаа посебен успех и одлични перформанси на Академиите во Brainster! Нивната максимална посветеност, амбиција и желба постојано да учат…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Ноември 2022

Hello December! 🎅🎄 Како што се приближува крајот на 2022 година, многумина од нас размислуваат за свеж старт и нов почеток во новата година. Без разлика дали станува збор…

Никола од Академијата за Project & Product Management е новото засилување во Agile Pro Solutions

Покрај тоа што е дипломиран инженер по електротехника, Никола Ѓуровски е студент на Академијата за Project & Product Management којшто реши да ги надгради своите вештини во…