BRAINSTER - Успешни приказни HR Архива

Статии од категоријата: Успешни приказни HR

Дознај каде се вработија овие 40 Brainster студенти

Запознај ги студентите кои покажаа посебен успех и одлични перформанси на Академиите во Brainster! Нивната максимална посветеност, амбиција и желба постојано да учат…

HUMAN RESOURCES ACADEMY – HIGHLIGHTS 2022

Во почетокот на новата година, сакаме да ги споделиме најважните 9 моменти што се случија на нашата Академија за човечки ресурси во 2022 година:   Запишани повеќе од 50…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Ноември 2022

Hello December! 🎅🎄 Како што се приближува крајот на 2022 година, многумина од нас размислуваат за свеж старт и нов почеток во новата година. Без разлика дали станува збор…

Академијата за човечки ресурси беше отскочна даска за почетокот на мојата кариера

Во претходната блог објава, имаше можност да ја запознаеш Тамара Блажевска од Академијата за Човечки Ресурси и да прочиташ повеќе за нејзиното искуство и како таа…

Искуството на кандидатот е најважно во целиот процес на регрутација

Во претходната блог објава, имавте можност да ја запознаете Илинка Стојкова од Академијата за Човечки Ресурси и да прочитате повеќе за нејзиното искуство и како…

Пазарот станува сѐ поголем и поконкурентен, а со тоа се наметнува потребата за HR професионалци

Александар Јонузоски е Dream Team студент на Академијата за човечки ресурси, кој за само 4 месеци од стартот на предавањата ја лансираше својата кариера како Research Analyst. …