BRAINSTER - Успешни приказни Data Science Архива

Статии од категоријата: Успешни приказни Data Science

Посветеноста – клуч за успехот во Data Science

Катерина Димевска е алумни студент од Академијата за Data Science, која собра храброст да излезе од комфорната зона и да направи комплетна кариерна трансформација во…

Елена од Академијата за Data Science е новиот Data Revenue Assurance во А1 Македонија

Запознајте ја Елена Суџуковиќ - алумни студент од Академијата за Data Science, која се реши да излезе од комфорната зона и да направи кариерна трансформација во светот на…

Data Science – вистина базирана на факти и податоци

Запознајте го Петар Урџанов – сé уште наш студент на Академијата за Data Science, чија огромна страст кон податоците и нивното уредување го донесе до посакуваната…

Виолета од Академијата за Data Science е новиот Big Data Analyst во KPN

Запознајте ја Виолета Трајкова - Николоска, алумни студент од Академијата за Data Science, која веднаш по нејзиното завршување на една од најинтензивните програми, ја…

Ана од Академијата за Data Science е новиот Student Researcher во Jozef Stefan Institute – Љубљана

Запознајте ја Ана Николиќ - алумни студент од Академијата за Data Science која веднаш по нејзиното завршување влезе во светот на податоците и започна да работи на…

Стефан од Академијата за Data Science е новиот Data Analyst во X3M Labs

Запознајте го Стефан Серафимоски - алумни студент од нашата Академија за Data Science кој изминатиов период напорно работеше, посветуваше големо внимание на програмата,…

Филип од Академијата за Data Science e новиот Business Intelligence Analyst во Cantab PI

Запознајте го Филип Арсеновски - алумни студент од нашата Академија за Data Science, а воедно и еден од студентите кои покажаа најдобри перформанси за време на…

Дашмир од Академијата за Data Science е новото засилување во MobileZone Switzerland

Дашмир Ибиши е студент на Академијата за Data Science кој потврдува дека со упорност и посветеност може да се постигне сѐ во животот. Тој е на докторски студии по…

Александар од Академијата за Data Science е новиот Data Analyst во Ryaktive

Нецела недела по презентацијата на завршните проекти на студентите од Група 2 на Академијата за Data Science, стигнаа и првите вработувања. Имено, на почетокот на…

Ивона од Академијата за Data Science е новото засилување за словачката компанија i.ERP

После една година полна со учење, задачи, менторирање и успешно завршени проекти, стигнавме до ново вработување на студент од Академијата за Data Science. Второ по ред во…