BRAINSTER - Brainster Проекти Архива

Статии од категоријата: Brainster Проекти

Успешни бизнис приказни од Brainster алумни-заедницата

Некои од поранешните студенти од академиите на Brainster, кој годинава го слави својот 7-ми роденден, се охрабрија и отворија сопствени компании или вештините со кои се…

Гордоста на Brainster – програмата за Co-innovation & Hiring

Brainster го слави 7-миот роденден. Во текот на годините напорно работевме на зголемување на бројот на партнерските компании. Тие на нашите студенти им овозможуваат…

Како Brainster инструкторите ја обликуваат новата генерација лидери

Годинава Brainster го слави својот 7-ми роденден. Покрај многуте причини за славење, во оваа блог објава ги издвојуваме и нашите инструктори со кои ги обучуваме…

Реалните проекти кои ги изработивме на Академијата за Software Testing

Дознај што сѐ ќе направиш за 6 месеци учејќи software testing во Brainster. Тестирањето на софтверот е процес на оценување и потврдување дали софтверскиот производ или…

Реалните проекти кои ги изработивме на Академијата за дигитален маркетинг

Дознај што сѐ ќе направиш за 6 месеци учејќи дигитален маркетинг во Brainster. Појавата на дигиталните алатки ги промени застарените процеси во маркетингот и…

Реалните проекти кои ги изработивме на Академијата за Front-End програмирање и Академијата за Full-Stack програмирање

Дознај што сѐ ќе направиш за 1 година учејќи Front-End програмирање или Full-Stack програмирање во Brainster. Денес, програмирањето е една од највозбудливите области за работа за…

Реалните проекти кои ги изработивме на Академијата за Data Science

Дознај што сѐ ќе направиш за 1 година учејќи Data Science во Brainster. Науката за податоци е суштински дел од многу индустрии денес, со оглед на огромните количини на податоци…

Реалните проекти кои ги изработивме на Академијата за UX/UI дизајн

Дознај што сѐ ќе направиш за 8 месеци учејќи UX/UI дизајн во Brainster. Дали имаш забележано колку од работите околу нас се внимателно испланирани и интуитивни за употреба?…

Реалните проекти кои ги изработивме на Академијата за графички дизајн

Дознај што сѐ ќе направиш за 8 месеци учејќи графички дизајн во Brainster. Веќе сме добро запознаени дека графичкиот дизајн е уметност на планирање и создавање визуелни…

Реален проект на Академијата за Data Science: Power BI визуелизација

На Академијата за Data Science постојано учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти! Последниот предизвик на Академијата за Data Science со којшто се соочија…