BRAINSTER - Успешни приказни Архива

Статии од категоријата: Успешни приказни

Филип од Академијата за Data Science e новиот Business Intelligence Analyst во Cantab PI

Запознајте го Филип Арсеновски - алумни студент од нашата Академија за Data Science, а воедно и еден од студентите кои покажаа најдобри перформанси за време на…

Работата на UX дизајнерите е да креираат решенија за поквалитетен живот на луѓето

Запознајте ја Матилда Коп - наш студент на Академијата за UX/UI дизајн која започна да работи на практикантска позиција во италијанската компанија Gate42 како UX…

Кариерното патување на студентите – графички дизајнери

Запознајте ги нашите алумни студенти од Академијата за графички дизајн кои покажаа голема упорност и посветеност на предавањата додека работеа на реалните…

UX/UI дизајн – баланс помеѓу кодот и изгледот на продуктот

Позитивна, харизматична и посветена личност. Тоа се трите зборчиња кои ја опишуваат Наталија Маркоска, наш студент од Академијата за UX/UI дизајн која неодамна…

Успехот е неизбежен, доколку посветено се учи и работи

Драган Миланковски е алумни од Академијата за Full-Stack програмирање  кој веднаш по неговото завршување започна да работи на практикантска позиција во Piksel, за неколку…

Учење, работа и тимски дух – главни елементи за постигнување на резултати

Ѓоко Меноски е алумни од Академијата за Software Testing кој веднаш по неговото завршување започна да работи на практикантска позиција како Software Tester во Fueloyal, за неколку…

Реалните проекти – предизвик од кој најмногу научивме

Дарко Ѓичев е студент на нашата Академија за UX/UI дизајн, кој покажа голема амбиција, ентузијазам и љубов кон дизајнот и дојде до посакуваната кариера како UX/UI…

Креативно решение за модерен редизајн на логото на Бучен Козјак

Горјан Главески е алумни студент на нашата Академија за графички дизајн, а воедно и еден од студентите кои постигнаа одлични резултати на предавањата и изработија…

Анализата на податоците е моќно „оружје“

Ања Трајкова е алумни од Академијата за дигитален маркетинг и една од студентите кои покажаа најдобри перформанси во текот на предавањата. Иако Ања ни доаѓа од…

UX/UI дизајн – хармонија помеѓу естетика и функционалност

Ивана Ангеловска е алумни од првата група на нашата Академија за UX/UI дизајн која покажа ентузијазам, иницијатива и ја искористи секоја можност да биде инволвирана…