BRAINSTER - Успешни приказни Архива

Статии од категоријата: Успешни приказни

За совладување на програмата потребни се упорност и константно учење

Запознајте го Влатко Јовановски - алумни студент на Академијата за графички дизајн, а воедно и Dream Team студент за месец мај 2022. Како еден од најпопуларните проекти на…

Успешни бизнис приказни од Brainster алумни-заедницата

Некои од поранешните студенти од академиите на Brainster, кој годинава го слави својот 7-ми роденден, се охрабрија и отворија сопствени компании или вештините со кои се…

7 години Brainster! 7 успешни приказни од Brainster заедницата!

Brainster годинава го слави својот 7-ми роденден. Студентите се причината поради која постоиме, затоа и сето наше внимание е насочено кон нив. Опсесивно се грижиме за нив…

Академијата за дигитален маркетинг ми овозможи одличен почеток на мојата кариера

Запознајте ја Доротеа Бреслиева - алумни студент на Академијата за дигитален маркетинг, која се реши да направи кариерна трансформација во сферата на дигиталниот…

Програмата опфаќа реални проблеми со кои би се сретнал секој вработен на своето работно место

Запознајте ја Саша Панов - алумни студент на Академијата за Software Testing, која се вработи во компанијата RLDatix - Allocate software, како Release Coordinator.   Си поразговаравме со Саша за…

За успех, потребна е професија која ќе те исполнува

Запознајте ја Валериа Атанасовска - алумни студент на Академијата за графички дизајн, која покажа одлични резултати за време на предавањата и не ја пропушти…

Академијата за Full-Stack програмирање ги надмина моите очекувања

Запознајте го Даниел Веселинов, студент на нашата Академија за Full-Stack програмирање, а воедно и дел од Dream Team-от за месец март. Неговата дисциплина и истрајност, како и…

Реалните проекти се одличен пример за сѐ што можеме да постигнеме

Запознајте го Кирил Михајловски, студент на нашата Академија за Software Testing, а воедно и дел од Dream Team-от за месец август. Тој покажува одлични перформанси за време на…

Академијата имаше сè што е потребно за да ја започнам својата кариера

Запознајте го Роберт Соколов - алумни студент на Академијата за Full-Stack програмирање кој веднаш по завршувањето на програмата, се вработи во компанијата Scandiweb како Web…

Академијата ми даде супер основа за да ја започнам мојата кариера

Запознајте ја Ана Арсовска - алумни студент на Академијата за Software Testing која започна да ја гради својата кариера како Manual Software Tester во компанијата Sorsix веднаш по…