BRAINSTER - Brainster Проекти Архива - Page 2 of 4

Статии од категоријата: Brainster Проекти

Најдобрите портфолија на Академијата за UX/UI дизајн – Марија

За секој UX/UI дизајнер е од огромна важност да има убаво дизајнирано портфолио бидејќи тоа е најважниот фактор кој ќе му помогне да се оддели од толпата и да ја…

Маркетинг Мапа – иновативно решение од студентите на Brainster

  Како дел од програмата на секоја Академија на Brainster е студентите да земат учество на 48 часовните Хакатони и да работат на реалните проекти за реални клиенти со цел…

Најдобрите портфолија на Академијата за UX/UI дизајн – Анастасија

  Студентите од првата група на Академијата за UX/UI дизајн стигнаа на крајот од нивното патување. Со цел да ја комплетираат програмата на оваа Академија, тие имаа…

Започнa најголемиот Brainster хакатон досега!

Присуството на Хакатони знае да биде навистина предизвикувачки процес и на почеток да звучи застрашувачки за неговите учесници. Всушност, вистината е сосема…

Првиот хакатон на Академијата за Software Testing

Зад секое софтверско или веб решение има тим од програмери кои го напишале кодот, но и тим од софтвер тестери кои истиот го провериле. Па, затоа за време на…

Запознај ги програмерите зад Квизот за кариера и тип на личност на Brainster

Во серијалот блог постови посветени на tech тимот на Brainster ни следува и приказната за Квизот за кариера и тип на личност, еден од најновите продукти на кои тимот…

Нов проект во портфолиото на студентите од Академијата за UX/UI дизајн

  На Академијата за UX/UI дизајн работата на реални проекти е задолжителен дел од програмата и процес кој што треба да го помине секој од студентите.  Преку работа на…

Најголемиот хакатон во Brainster досега

Викендов се одржа најголемиот хакатон во Brainster досега!  Студентите на Академијата за Дигитален маркетинг и Академијата за графички дизајн поделени во 13 групи,…

Нов успешен продукт тест од нашите Junior software testers

Околу важноста на правилниот кариерен избор прочитавте на нашиот претходен блог.Можеби веќе и го решивте кариерниот квиз кој претставува забавна, но воедно и…

Победничкиот тим од првиот Хакатон на Академијата за UX/UI дизајн

Во претходниот блог ви раскажавме дека Студентите на Академијата за UX/UI дизајн успешно го завршија својот прв Хакатон. Тие напорно работеа 48 часа на реален проект и…