BRAINSTER - Brainster Проекти Архива

Статии од категоријата: Brainster Проекти

Запознај ги програмерите зад Квизот за кариера и тип на личност на Brainster

Во серијалот блог постови посветени на tech тимот на Brainster ни следува и приказната за Квизот за кариера и тип на личност, еден од најновите продукти на кои тимот…

Нов проект во портфолиото на студентите од Академијата за UX/UI дизајн

  На Академијата за UX/UI дизајн работата на реални проекти е задолжителен дел од програмата и процес кој што треба да го помине секој од студентите.  Преку работа на…

Најголемиот хакатон во Brainster досега

Викендов се одржа најголемиот хакатон во Brainster досега!  Студентите на Академијата за Дигитален маркетинг и Академијата за графички дизајн поделени во 13 групи,…

Нов успешен продукт тест од нашите Junior software testers

Околу важноста на правилниот кариерен избор прочитавте на нашиот претходен блог.Можеби веќе и го решивте кариерниот квиз кој претставува забавна, но воедно и…

Победничкиот тим од првиот Хакатон на Академијата за UX/UI дизајн

Во претходниот блог ви раскажавме дека Студентите на Академијата за UX/UI дизајн успешно го завршија својот прв Хакатон. Тие напорно работеа 48 часа на реален проект и…

Платформата CareerHub, уште еден реален проект во портфолио на Академијата за Software Testing

На сите веќе ни е добро познато колкава е побарувачката на пазарот на труд за програмерите. Но, дали знаете дека секој код кој програмерот ќе го напише мора потоа да…

Хакатон на Академијата за графички дизајн 2020

  Работата на реални проекти е огромна можност за секој студент да ги надгради своите вештини, но и да работи во вистинско време со реален клиент. Токму затоа, во…

Искуство на хакатонот за графички дизајн – Тим 3 и Тим 4

Како што веќе прочитавте во претходниот блог, беше одржан Хакатон на Академијата за графички дизајн 2020. Студентите беа поделени во тимови и работеа упорно да ги…

Искуство на хакатонот за графички дизајн – Тим 1 и Тим 2

Како што веќе прочитавте во претходниот блог, пред извесно време одржавме Хакатон на Академијата за графички дизајн 2020. Студентите беа поделени во тимови и работеа…

Digital Stprytelling kurs za novinari

Tips and tricks за Digital storytelling

Digital storytelling for Journalists - Technics & Tools  Digital storytelling for Journalists - Technics & Tools е темата на бесплатниот онлајн курс кој го организиравме за нашите пријатели и соработници од…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?