BRAINSTER - Business Intelligence Архива

Статии од категоријата: Business Intelligence

Топ 5 трендови за Data Science за 2022 година

Ако си Data Science професионалец или се стремиш кон кариера во Data Science, сигурно знаеш колку брзо се менуваат трендовите што го обликуваат управувањето со големите бази…

Најгледани Brainster вебинари за Data Science

Дали некогаш сте размислувале да истражувате и анализирате податоци со цел да собирате значајни и важни наоди? Можеби имате желба и сакате да работите на интересни…

Сите успешни бизниси носат одлуки врз база на податоци

Често се поставува прашањето: „Зошто Business Intelligence професионалците се толку важни во денешно време?“ Одговорот на ова прашање е многу едноставен: бидејќи тие…