BRAINSTER - Успешни приказни Архива - Page 2 of 22

Статии од категоријата: Успешни приказни

Работата на проекти ме подготви за реалните предизвици

Запознајте ја Кристина Георгиевска – амбициозна и креативна личност која никогаш не се откажува од својата цел, а тоа ѝ помага да постигне големи успеси на секое…

3 причини зошто продуктивно да го искористиш летото

Доаѓањето на летото сите нѐ асоцира на сонце, плажа, одмор, безгрижни денови, дружби со пријателите и пауза од учење. Но, дали летниот одмор треба да биде синоним за…

На Академијата за Front-End програмирање научивме дека секој предизвик дава шанса за развој

Запознајте го Зоран Карапеев – алумни студент на Академијата за Front-End програмирање, чија љубопитност го донесе до осознавање на нова сфера во својот живот којашто…

Пишувањето на код е вид на уметност

Запознајте ја Александра Настова – креативна, љубопитна и проактивна личност која постојано сака да истражува, учи и да го надградува своето знаење.  По…

Програмирањето ме научи дека секој проблем има решение

Запознајте ја Анета Димоска – одговорна, трпелива и трудољубива личност со огромна желба за знаење и напредок, која го совлада предизвикот, излезе од својата…

Само максималниот труд и работата ќе те однесат до целта

Запознајте ја Тамара Христовска – амбициозна, креативна, позитивна и прилично упорна личност, којашто докажа дека со многу труд и верување во себе може да се реши…

Графички дизајн – уметност која нуди слобода на изразување

Запознајте ја Глорија Јанева – креативна и амбициозна личност која секогаш сака да научи нешто ново и со задоволство ги совладува предизвиците на коишто ќе наиде.…

Во срцето на секој UX/UI дизајн се крајните корисници

Запознајте го Петар Поповски - алумни студент на Академијата за UX/UI дизајн, чија упорност, труд и голема желба за успех му помогнаа да се вработи и со задоволство да…

Од Академијата за дигитален маркетинг на пракса во Brainster

Запознајте го Андреј Стефаноски - амбициозна и креативна личност, а воедно и новото засилување во Маркетинг тимот на Brainster. Тој е наш алумни студент од Академијата…

Од Академијата за графички дизајн на пракса во Brainster

Запознајте ја Невена Фуруновиќ - позитивна и секогаш насмеана личност, на која најголема страст и е графичкиот дизајн. По завршување на Академијата за графички…